Категорії Інформація
Каси Додати подію
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Concert to support Ukraine (Tallinn)
03 жовтня 2023

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Concert to support Ukraine (Tallinn)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

CatHouse
Tartu maantee 17, 10117 Tallinn, Estonia

Про подію

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» З КОНЦЕРТОМ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ У ТАЛЛІНІ

Побачимося 3 жовтня на концерті в рамках туру «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ». Місце зустрічі – клуб «CatHouse» (Tartu maantee 17). Початок концерту о 20:00.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» – український гурт, який збирає тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Їх творчість – це уособлення світогляду українців – хороброго, чуттєвого й незламного.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» люблять за якісну українську музику, відвертість та громадянську позицію. З перших днів війни хлопці займаються волонтерством і вже зіграли безліч концертів на підтримку України, ЗСУ та українських людей, які постраждали від війни.

За 2022 рік гурт зіграв 76 благодійних сольних концертів у рамках туру «Вільні Люди» на підтримку ЗСУ в Україні та за кордоном. Аншлагові концерти пройшли у Молдові, Німеччині, Чехії, Кіпрі, Португалії, Великій Британії, США, Іспанії та Канаді. А також близько 80 благодійних концертів для ЗСУ у місцях постійних дислокацій, на передовій, у шпиталях.

У 2023 році гурт планує зіграти більше 150 концертів на підтримку ЗСУ в Україні та за кордоном.

Сума допомоги від «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» для українського війська – понад 35 млн грн, адже кожен квиток – донат ЗСУ та внесок у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код