Категорії Інформація
Каси Додати подію
HVOB Concert Tour Tallinn
08 червня 2023

HVOB Concert Tour Tallinn

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Helitehas
Madara 22a, 10613 Tallinn

Про подію

HVOB вперше зіграють у країнах Балтії та презентують новий альбом

Австрійський електронний дует HVOB у червні дебютує із концертами в Естонії, Латвії й Литві. Анна Мюллер та Пауль Валлнер у межах HVOB live наживо представлять пісні з останнього альбому TОO.

8 червня - Helitehas, Таллінн, Естонія

9 червня - FirstClub, Рига, Латвія

10 червня - Loftas, Вільнюс, Литва

TОO - п'ятий студійний альбом дуету і поки що найрізноманітніший У ньому Мюллер та Валлнер поєднують ніжне релаксове звучання з агресивним потужним технобітом.

Цей мікс перетворює ТОО на своєрідне дослідження крайнощів - між суворістю та м'якістю, між самовпевненістю та сумнівами у собі. Тим, чим HVOB займаються впродовж усієї кар'єри.

"TOO - це те, як наш розум шукає та жадає бути приналежним до чогось чи когось. Альбом фіксує ті моменти у житті, коли у нас чи інших людей з'являються очікування. TOO розповідає як ці очікування у результаті не виправдовуються і як потім ми намагаємося звільнитися від них", - розповідає дует.

Звільнитися від очікувань інших HVOB вдалося вже на етапі просування TOO. Замість стандартної промокампанії на кшталт двох синглів і кількох інтерв'ю, HVOB випускали по треку з альбому кожен місяць.

Це створювало відчуття зростання альбому. Із цього зростання вимальовується ціла, комплексна історія. TOO - розповідь про пошуки кращого життя із покоління у покоління. Розповідь гнівна і тендітна. Потужна і ледь чутна. Сором'язлива і рішуча. І ці музичні пошуки балансу із різкими емоційними контрастами вартують того, щоб почути і побачити їх на власні очі.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код