Категорії Інформація
Каси Додати подію
Океан Ельзи (Таллінн)
08 вересня 2022

Океан Ельзи (Таллінн)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Saku Suurhall
Paldiski mnt 104b, 13522 Tallinn

Про подію

ОКЕАН ЕЛЬЗИ – найвідоміший гурт України – 8 вересня організує концерт у талліннському Саку Суурхаллі на підтримку своєї країни.

27-річний гурт є невід’ємною частиною новітньої історії своєї країни. Виникнувши через три роки після розпаду СРСР, він пройшов усі важливі етапи майже 30-річного шляху разом з Україною.

Самі українці називають пісні цього гурту саундтреками своєї долі. З цими піснями люди знайомилися, закохувалися, дружили, одружувалися, а потім називали своїх новонароджених доньок Ельзою :), виходили на мітинги, щоб боротися за свої права, здійснювали небувалі революції в боротьбі за справедливість, а за останні 8 років років вів бої з окупантами.

Зараз гурт планує кілька сольних концертів, щоб підтримати країну, яка веде героїчну оборонну боротьбу з агресором. Лідер гурту, соліст Святослав Вакарчук з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну був на передовій, підтримував бійців у найсуворіших місцях та надавав їм необхідну волонтерську допомогу.

Кошти, отримані від концертів, спрямовуються на гуманітарну допомогу, особливо дітям, постраждалим від війни, а також на медичні установи.

Візитівка гурту – це пісні зі специфічною для України мелодією та водночас потужне концертне враження виключно у живому виконанні.

Ви повинні це побачити!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код