Категорії Інформація
Каси Додати подію
Верка Сердючка
19 травня 2023

Верка Сердючка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Alexela Kontserdimaja
Estonia pst 9, 10148 Tallinn, Estonia

Про подію

Зустрічайте українську «Супер-зірку» Вєрку Сердючку у Таллінні

Завжди молода та яскрава зірка українського шоубізу відправляється з концертом до Таллінну. Подія відбудеться 5 березня, і має аж дві причини стати запальною та веселою. Тому що це – не лише початок весни. Також народна улюблениця святкуватиме свій день народження.

Що на вас чекає ? Яскраві хіти Вєрки Сердючки, а також жарти та веселі танці. Мабуть, таку подію важко буде пропустити. Тому купуйте квитки зараз, щоб мати змогу зустріти весну разом з українською «Супер-зірку».

Та не проґавте інші заходи Таллінну. У нас їх в афіші повно для вас!

Весняні пісні для розквіту душі

Важко всидіти на одному місці, коли ви знаходитесь на концерті, де співає легендарна Вєрка Сердючка. Вона вміє запалити, розтопити й закохати в себе навіть тих, хто дуже вибагливий до музики. Та й це не дивно, адже кожна пісня співачки – це справжній скарб, де повно гумору та сатири.

Хоча треба зазначити, що за останній час пісні Вєрки набули іншого сенсу – вони рятують від депресії, допомагають зростити у серці весну, коли навкруги темрява та холодна зима. І добре, що вони є у нас та у всього світу! Так, давайте разом привітаємо «Супер-зірку» з її днем народження та подякуємо їй за антураж, який створює вона для нас протягом багатьох років свого існування.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код